Eskitaş Şehit Nihat Deniz Ortaokulu


Vizyon: Temel düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: "Güçlü Gençlik Güçlü Gelecek Projesi : Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülmüştür. (2020)

Saatler: 8:30- 14:50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Bocce Turnuvası, Basketbol Turnuvası , Masa Tenisi, Dart, Atletizm , Futsal etkinlikleri düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Stem ve Robotik Kodlama eğitimi düzenlenmektedir. Ayrıca 2019/2020 eğitim öğretim yılında TUBİTAK 4006 Bilim İnceleme projelerine 25 proje ile başvuru yapılmıştır.
Proje Çalışmaları: Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 2019/1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamına alınan "Güçlü Gençlik Güçlü Gelecek" adlı projemiz desteklenmeye uygun görülerek Türkiye´de en yüksek değerlendirme puanını almaya hak kazanmıştır.

Telefon - 05530530177

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kahtaeskitasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ESKİTAŞ KÖYÜ ESKİTAŞ KÜME EVLERİ NO 74/1 KAHTA / ADIYAMAN

Öğretmen :13
Öğrenci :163
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1041
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - ESKİTAŞ KÖYÜ ESKİTAŞ KÜME EVLERİ NO 74/1 KAHTA / ADIYAMAN

Ulaşım Öğretmenlerimiz günlük ilçe merkezine gidiş geliş yapmaktadırlar. Öğretmen servisimiz mevcuttur.Ayrıca okulumuza ait lojman da bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 90 km, İlçe Merkezine 50 km uzaklıktadır.